Laadpalen

EVBox

EVBox biedt verschillende soorten laadpalen aan, waaronder thuislaadpunten, openbare laadpunten en laadpalen voor gebruik in parkeergarages en op werkplekken. De laadpalen zijn beschikbaar in verschillende stekkertypen om te voldoen aan de behoeften van verschillende soorten elektrische voertuigen.

De laadpalen van EVBox zijn ontworpen om duurzaam te zijn, met features zoals een robuuste behuizing en duurzame materialen. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden.

Alfen

Alfen biedt een breed scala aan laadpalen aan, waaronder thuislaadpunten, openbare laadpunten en laadpalen voor gebruik op werkplekken. De laadpalen zijn beschikbaar in verschillende stekkertypen om te voldoen aan de behoeften van verschillende soorten elektrische voertuigen.

Alfen heeft ook een cloudgebaseerd laadbeheersysteem dat kan worden gebruikt om laadtransacties te beheren, tarieven te instellen en rapporten te genereren. Dit systeem kan worden gebruikt om te zorgen dat laadprocessen efficiënt verlopen en om te helpen bij het maximaliseren van de opbrengst van laadpalen.

× Hoe kan ik je helpen?