Onze merken omvormers

Enphase Energy is een wereldwijd energietechnologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van micro-omvormers en energiebeheeroplossingen voor de zonne-energiesector. De producten van het bedrijf worden gebruikt om de prestaties van zonnepaneelsystemen te optimaliseren en om het huiseigenaren en bedrijven gemakkelijker te maken hun energieverbruik en -kosten te beheren. De micro-omvormers van Enphase Energy zijn ontworpen om de gelijkstroom om te zetten in wisselstroom die door woningen en bedrijven kan worden gebruikt. . Enphase Energy staat bekend om zijn innovatieve technologie en heeft een sterke reputatie in het leveren van betrouwbare en efficiënte zonne-oplossingen aan zijn klanten over de hele wereld.

Enphase Energy

SolarEdge is een wereldwijd zonne-energiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van omvormers en energiebeheeroplossingen voor de zonne-energie-industrie. De producten van het bedrijf worden gebruikt om de prestaties van zonnepaneel systemen te optimaliseren en om het gemakkelijker te maken voor huiseigenaren en bedrijven om hun energieverbruik en kosten te beheren. SolarEdge staat bekend om zijn innovatieve technologie in het leveren van betrouwbare en efficiënte zonne-oplossingen aan zijn klanten over de hele wereld. Naast omvormers en energiebeheeroplossingen biedt het bedrijf ook een reeks andere zonne-energieproducten en -diensten, waaronder zonnepanelen en montagesystemen.

Solaredge

Growatt werd in 2011 opgericht door een groep pioniers in de wereldwijde PV-industrie met een visie om te bouwen aan een groene en duurzame toekomst. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en produceert PV-omvormers, energieopslagproducten, EV-laders, slimme energiebeheersystemen en andere. Begunstigd door wereldwijde klanten, behoort Growatt tot de top drie van leveranciers van PV-omvormers*. Het bedrijf is met name de nummer één leverancier van residentiële omvormers wereldwijd* en ’s werelds grootste leverancier van omvormers voor energieopslag aan de gebruikerszijde* in termen van verzendvolume. Tot op heden strekt het bedrijf van Growatt zich uit over 160 landen en regio’s.

Growatt

GoodWe is een Chinese fabrikant van zonnepanelen omvormers en andere energie-opslagsystemen. Het bedrijf is opgericht in 2010 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van omvormers voor zonnepanelensystemen in de wereld. GoodWe omvormers zijn ontworpen om efficiënt en betrouwbaar te zijn en bieden verschillende functies om de prestaties van een zonnepanelensysteem te optimaliseren, zoals multistring-architectuur, maximum power point tracking (MPPT) en wifi-monitoring. GoodWe biedt ook andere producten, zoals omvormers voor windenergie, energie-opslagsystemen en zonnepanelen. Het bedrijf heeft vestigingen in verschillende landen, waaronder China, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, de Verenigde Staten en Australië.

GoodWe

Huawei is een Chinese multinational die verschillende soorten producten en diensten levert, waaronder zonnepanelen omvormers. Huawei omvormers zijn ontworpen om energie opgewekt door zonnepanelen om te zetten in bruikbare elektriciteit voor huishoudelijke of commerciële toepassingen. Huawei omvormers bieden verschillende functies om de prestaties van een zonnepanelensysteem te optimaliseren. Huawei is een van de grootste fabrikanten van zonnepanelen omvormers in de wereld en heeft een brede productlijn van omvormers voor zowel particuliere als commerciële zonnepanelensystemen.

Huawei
× Hoe kan ik je helpen?